corona

Club gesloten tot 13/12

Onze club sloot op advies van de gemeente vanaf 23 oktober de deuren. Tot en met 13 december gaat er geen enkele indoor activiteit - trainingen, lessen, wintercompetities, baancontracten - door op onze club voor +12-jarigen.

Competities

Wintercompetities tijdelijk gepauzeerd

Onze beide wintercompetities worden gepauzeerd, tot nader order. Op onze club kan je meedoen met twee wintercompetities.

Binnenbanen

Nieuw reserveringsysteem

Om een baan te reserveren, werkt onze club vanaf nu met een reserveringssysteem via ntc.baanhuur.be. Elk lid heeft via zijn of haar e-mailadres een login en paswoord verkregen via mail. We werken niet meer met de fysieke kaarten waar beurten handmatig opgezet worden, wel met een online strippenkaart. Die koop je digitaal aan in de webshop via je account. De beurten op je oude kaarten, zijn overgezet naar je account.