Van zodra het kan:

Schrijf je nu al in voor de laddercompetitie!

Van zodra het kan, willen wij weer op het tennisplein staan! Jullie ook? Dat kan! Schrijf je in voor de laddercompetitie voor leden. Het is voorlopig nog even afwachten wanneer die precies van start zal gaan, maar vanaf het is toegelaten, wordt de laddercompetitie meteen opgestart!

Alle info over de laddercompetitie - dubbel:

Alle info over de laddercompetitie - enkel:

Seizoen 2021

Betaal tijdig je lidgeld

Vergeet je lidgeld voor het komende tennisseizoen niet over te schrijven. De tarieven blijven ongewijzigd. Tot 1 maart 2021 betaal je het voordeeltarief, daarna wordt het duurder.  Opgelet: interclubspelers moeten voor 31 januari 2021 betalen omwille van de vroegtijdige interclubinschrijvingen bij Tennis Vlaanderen. Het lidmaatschap dient altijd betaald te worden via een bankoverschrijving.

Interclub 2021

Kapiteins, schrijf je ploeg in!

Je kan je ploeg vanaf nu inschrijven voor de interclubeditie van 2021 door volgend document te bezorgen aan Paul Meyvis:

Enkele afspraken:

• Enkel kapiteins schrijven een ploeg in
  • Inschrijven voor 12 maart 2021

Klik op 'Lees verder' voor alle info

Buitenterreinen

Buiten tennissen niet meer mogelijk

De winter doet stilaan z'n intrede. Wegens de vrieskou bergen we daarom netten van de resterende vijf buitenterreinen op. Het was fijn om te zien hoe heel wat leden de afgelopen weken toch nog hun weg vonden naar onze buitenterreinen. Hopelijk tot snel!

corona

Club gesloten tot nader order

Onze club sloot op advies van de gemeente vanaf 23 oktober de deuren. Tot nader order gaat er geen enkele indoor activiteit - trainingen, lessen, wintercompetities, baancontracten - door op onze club voor +12-jarigen.

Competities

Wintercompetities tijdelijk gepauzeerd

Onze beide wintercompetities worden gepauzeerd, tot nader order. Op onze club kan je meedoen met twee wintercompetities.

Binnenbanen

Nieuw reserveringsysteem

Om een baan te reserveren, werkt onze club vanaf nu met een reserveringssysteem via ntc.baanhuur.be. Elk lid heeft via zijn of haar e-mailadres een login en paswoord verkregen via mail. We werken niet meer met de fysieke kaarten waar beurten handmatig opgezet worden, wel met een online strippenkaart. Die koop je digitaal aan in de webshop via je account. De beurten op je oude kaarten, zijn overgezet naar je account.