Yes... padel in Pelt!

Ook NTC krijgt vier padelbanen

Padel blijft boomen in Vlaanderen en de padelterreinen en –clubs schieten al geruime tijd als paasbloemen uit de grond. Ook Pelt wil deze trein niet missen! In de twee bloeiende Peltse tennisclubs – NTC en Metallic – worden telkens vier padelbanen aangelegd. Acht in totaal dus!

De courts van NTC zijn speelklaar rond 1 juli. De courts bij Metallic zullen snel volgen en in het najaar opengaan. In tussentijd zijn alle aangesloten padel-leden (of nieuwsgierigen!) van Metallic welkom bij NTC.

Vanaf zondag 28 maart

Vier tennispleinen speelklaar, rest volgt

Al vanaf die eerste zonnestralen op onze snoet schenen, keken we er al naar uit: eindelijk kunnen we terug buiten tennissen! De eerste vier tennisterreinen zijn vanaf zondag 28 maart speelklaar. De rest volgt in de loop van de week.

Opgelet: van 28 maart tot 1 mei zijn onze buitenterreinen enkel toegankelijk voor leden. We gaan regelmatig controleren of deze 'richtlijn' wordt opgevolgd. Vanaf 1 mei kunnen niet-leden een buitenbaan reserveren in de cafetaria.

Bereid je voor op een mooie tenniszomer

Schrijf je in voor de lentelessen!

Tijd om het stof van je tennisracket te blazen! Zit er roest op je tennisspel? Schrijf je in voor de lentelessen van onze Tennisschool BTO en schitter binnenkort weer op onze heilige gravelzoden. Nog geen tenniservaring maar wel tonnen goesting om eraan te beginnen? Ook voor jou is er uiteraard een aanbod.

Ontdek het volledige aanbod in deze folder van Tennisschool BTO.

Start rond 1 april!

Schrijf je nu al in voor de laddercompetitie!

Je speelt matchen van één uur tegen spelers van je sterkte. Wie wint, klimt omhoog op de competitieladder. Op 5 april is de eerste lotingsronde en weten de ingeschreven deelnemers wie hun eerste tegenstanders zijn. Jullie spreken zelf een moment af en werken de match uiteraard buiten af. Elke twee weken start een nieuwe ronde.

Moest de 'tennisgoesting' je pas achteraf overvallen, geen probleem: je kan je het hele seizoen aanmelden voor de laddercompetitie. Je kan ook rondes overslaan. Aan het einde van het seizoen huldigen wij de spelers met de meeste wedstrijden, de snelste stijgers en de top 3.

Alle info over de laddercompetitie - dubbel:

Alle info over de laddercompetitie - enkel:

Seizoen 2021

Betaal tijdig je lidgeld

Vergeet je lidgeld voor het komende tennisseizoen niet over te schrijven. De tarieven blijven ongewijzigd. Tot 1 maart 2021 betaal je het voordeeltarief, daarna wordt het duurder.  Opgelet: interclubspelers moeten voor 31 januari 2021 betalen omwille van de vroegtijdige interclubinschrijvingen bij Tennis Vlaanderen. Het lidmaatschap dient altijd betaald te worden via een bankoverschrijving.

Buitenterreinen

Buiten tennissen niet meer mogelijk

De winter doet stilaan z'n intrede. Wegens de vrieskou bergen we daarom netten van de resterende vijf buitenterreinen op. Het was fijn om te zien hoe heel wat leden de afgelopen weken toch nog hun weg vonden naar onze buitenterreinen. Hopelijk tot snel!

corona

Club gesloten tot nader order

Onze club sloot op advies van de gemeente vanaf 23 oktober de deuren. Tot nader order gaat er geen enkele indoor activiteit - trainingen, lessen, wintercompetities, baancontracten - door op onze club voor +12-jarigen.

Competities

Wintercompetities tijdelijk gepauzeerd

Onze beide wintercompetities worden gepauzeerd, tot nader order. Op onze club kan je meedoen met twee wintercompetities.

Binnenbanen

Nieuw reserveringsysteem

Om een baan te reserveren, werkt onze club vanaf nu met een reserveringssysteem via ntc.baanhuur.be. Elk lid heeft via zijn of haar e-mailadres een login en paswoord verkregen via mail. We werken niet meer met de fysieke kaarten waar beurten handmatig opgezet worden, wel met een online strippenkaart. Die koop je digitaal aan in de webshop via je account. De beurten op je oude kaarten, zijn overgezet naar je account.