Wil jij tennissen bij NTC?

Lid worden

 Iedereen kan lid worden van de Neerpeltse Tennisclub! Word lid door de uitgeschreven stappen in de handleiding te volgen of klik onderaan op de knop 'Lid worden'. Wanneer je op de knop onderaan drukt, kan je onmiddellijk naar stap 4b van de handleiding.

Klik hier voor het stappenplan:

 

Indien je nog vragen hebt omtrent het lidmaatschap, spreek gerust iemand van het bestuur aan. Zij helpen je graag verder!

Voor specifieke vragen zoals adreswijzigingen, veranderen van telefoonnummer en dergelijke kan je steeds terecht bij Paul Meyvis (paul.meyvis [at] skynet.be)

Lid worden

 

Lessen

Lessen/kampen volgen

Voor de trainingen, lessen en kampen werkt NTC samen met tennisschool BTO. BTO Sportschool staat garant voor een totaalbeleving van sport met een uitgewerkt tennisprogramma. Kwaliteit, individuele sportieve begeleiding van a tot z én fun vormen hun kernwaarden. Ze hebben een divers aanbod van trainingen en stages voor kinderen (vanaf 2,5j) en volwassenen waarbij sport én tennis het hele jaar door centraal staat zodat elk individu zich ten volle sportief kan ontwikkelen.   

Ontdek het lente-aanbod van 2021:

 

Lesaanbod   Stages

Onze trainers

Wilfried

Wilfried_Quanten.jpg

Tom

Tom_Jansen.jpg

PP

Tennis_Ball_Avatar.jpg

Jurgen

Tennis_Ball_Avatar.jpg

Nele

Tennis_Ball_Avatar.jpg

Anne

Anne_Vandael.jpg

Victor

Tennis_Ball_Avatar.jpg

Leen

Leen_Renckens.jpg

Michiel

Michiel Crommelinck.jpg

Baan reserveren

Binnenbaan reserveren

Reserveer een binnenbaan

“Ik ben lid, hoe reserveer ik eenmalig een binnenbaan?”
Je bent lid en je wil vrij komen tennissen of je wil een match plannen voor de wintercompetitie. Ga naar ntc.baanhuur.be en log in met de juiste gegevens. Elk lid heeft normaal een mail gekregen met daarin de juiste instructies om je account te activeren. Beschik je niet over de juiste gegevens? Registreer je dan. 

Reserveer en betaal je baan via het reserveringssysteem. Ga voor aanvang van je reservatie even langs de cafetaria. Daar zullen ze de lichten van je plein activeren. 

Kostprijs: 6,5 euro per beurt (0,5 uur) 

“Kan ik ook enkele keren komen tennissen, maar aan een gunstiger tarief?”
Absoluut. Koop via je account op ntc.baanhuur.be een strippenkaart met tien of twintig beurten op. Zo bespaar je twee euro per getennist uur! Nog geen account? Registreer je dan eerst op ntc.baanhuur.be. 

Kostprijs: 55 euro voor 5 uur of 110 euro voor 10 uur

“Ik ben geen lid, kan ik ook een binnenbaan reserveren? 
Absoluut. Ga naar ntc.baanhuur.be en maak een account aan. Vervolgens kan je je binnenbaan reserveren.

“Kan ik ook op vaste tijdstippen komen tennisssen?”
Zeker, maar dan moet je eerst een baancontract vastleggen aan het eind van de zomer. Vraag helemaal onderaan deze pagina je baancontract aan. Wij bekijken de opties. 
 

Baan reserveren

Buitenbaan reserveren

Vanaf april wordt het mooier weer en kunnen we opnieuw naar buiten trekken. Leden reserveren hun baan ter plekke op de club via het bord en de prikklok. Dat bord hangt net voor de kleedkamers van de dames. Je noteert je naam op een papiertje en je stopt het papiertje in de prikklok. Je hangt je papiertje op onder het juiste veld. De afspraak is dat na 1 uur en 15 minuten de volgende aan de beurt is. Niet-leden passeren even via de bar en betalen daar per half uur (6,5 euro). 

Baan reserveren

Baancontract

Met een baancontract kan je gedurende de winter op een vast gekozen moment tennissen. De baancontracten lopen gedurende 28 weken. De prijzen zijn afhankelijk van het gekozen uur en locatie.

 

 

Tijdstip

Prijs

Weekdagen

Zaterdag/zondag

09.00-12.00 uur
12.00-14.00 uur
14.00-17.00 uur
17.00-23.00 uur09.00-19.00 uur

€ 252  
€ 210 
€ 266 
€ 364 


€ 266 

Baancontract aanvragen of verlengen?

Vul elk veld in onderstaand formulier in en wij doen de rest. 

Voorbeeld: Van 16 tot 17 uur op maandag of zet hier bestaand baancontract !