Van 29 juli tot 3 augustus

Schrijf je in voor de Goldcup '24

Van maandag 29 juli tot zaterdag 3 augustus vindt weer hét dubbeltoernooi voor senioren, Dames 50+ / Heren 50+ plaats dagelijks van 9:30 uur tot 17:00 uur.

Al bekend met de Goldcup? Ga dan naar de inschrijfmogelijkheden hieronder.

• Er kan ingeschreven worden voor: Heren dubbel - Dames dubbel - Gemengd dubbel
    Voorwaarden : Dames 50+ Heren 55+

Hoe inschrijven? 4 mogelijkheden, zie verder

NIEUW : Gemengd Padel :

dit jaar willen we voor de padelliefhebber ook een toernooi organiseren.
    We spelen in dezelfde ouderdom  als het tennis, 50j. dames en 55j. heren. Deze competitie gaat enkel door bij voldoende inschrijvingen en we spelen maar in 1 reeks.
    Dames en heren kunnen dus samen spelen.
    Je kan enkel via e-mail inschrijven bij:
    jacques.vanhaelen [at] gmail.com ()

• 3 niveaus voorzien: 1= hoogste niveau / 2= midden niveau / 3= laagste niveau
  • De indeling in niveaus gebeurt door de wedstrijdleiding volgens “reële speelsterkte”.
  • Het inschrijvingsgeld bedraagt €15 voor één categorie en €22 voor twee categorieën.
  • De wedstrijden worden gespeeld volgens de algemene bepalingen van Tennis Vlaanderen.
  • Het tornooi is recreatief waardoor de uitslagen niet meetellen als officiële wedstrijden.
  • We spelen eerst in poules en daarna in tabellen/afvalschema.
  • Per poule gaan de eerste twee door naar de volgende ronde = tabel of afvalschema.
  • Elke wedstrijd wordt gespeeld om 2 gewonnen sets / eventueel 3de set = super tiebreak tot 10.
  • We voorzien elke dag een lekker hapje. Op de finaledag een BBQ of een buffet!

kan tot zondag 21 juli 20234 23:59h via één van de volgende opties :

1. een inschrijvingskaart invullen in het cafetaria van het clubhuis of bij de leden van de GOLDCUP organisatie.
  2. een telefoontje doen naar de wedstrijdleiding.
    Jacques van Haelen - 0032468116422
  3. ONLINE inschrijven via de website van Toernooi.nl Bij zoeken : GOLDCUP intypen
    Als je nieuw bent op deze website moet er eerst een account aangemaakt worden. Je partner moet ook zelf inschrijven.
    Via deze link kom je onmiddellijk in ons toernooi
    Let op : Nog NIET mogelijk voor Gemend PADEL.

4. Je kan een e-mail sturen naar de wedstrijdleiding jacques.vanhaelen [at] gmail.com met de vermelding van volgende gegevens:

Gekozen categorie (HD – DD – GD) / de naam en geboortedatum van jezelf en van je partner / de halve dag dat je eventueel verhinderd bent / op vrijdag en zaterdag moet iedereen kunnen spelen.

Indien je inschrijft in 2 reeksen moet je elke dag kunnen spelen.

Gelieve ook klassement, woonplaats en telefoonnummer te vermelden.