Openingsweekend padel

Kom gratis padellen!

Op zaterdag 17 en zondag 18 juli houdt de Neerpeltse Tennisclub een feestweekend. De reden? De opening van onze vier padelvelden! 

ZATERDAG 17 JULI 

Op zaterdag 17 juli kan je gratis komen padellen van 13 tot 17.30 uur! Onze lesgevers leren je de basis of zetten je verder op weg met tips & tricks. Je kan uiteraard met vrienden of familie langskomen, maar we vragen je om elke persoon apart in te schrijven. In het inschrijvingsformulier zal je een timeslot kunnen kiezen dat voor jou het best past.  Wij zorgen voor het materiaal, jij voor het enthousiasme! 

SCHRIJF JE HIER IN VOOR DE GRATIS PADELLESSEN

Aansluitend om 17.30 uur volgt er een feestelijke openingsreceptie en een demonstratiewedstrijd met professionele padellers. Achteraf trakteert de club samen met Stef en Arlette, bij wijze van uitgestelde nieuwjaarsborrel! 

ZONDAG 18 JULI

Op zondag 18 juli houden we een gezelligheidstoernooi van 14 tot 17 uur met aansluitend een barbecue. Ideaal om onze padelvelden officieel in te wijden en andere padellers te leren kennen! Of je nu al maanden aan de slag bent of nog moet beginnen met padel. Of je lid bent of niet: iedereen is welkom! 

Het opzet: 

  • Je schrijft je individueel in 
  • Je medespeler en tegenstanders worden geloot 
  • Je speelt dus telkens met en tegen iemand anders 
  • Wanneer je niet speelt, babbel je gezellig bij aan onze pop-up bar
  • Geen fan van babbelen? Dansen of drinken kan ook. :) 
  • Als je je inschrijft, ben je automatisch ook ingeschreven voor de barbecue achteraf (tien euro, te betalen bij aankomst)

INSCHRIJVINGEN GESLOTEN

Wij zorgen voor het materiaal, jij voor het enthousiasme! Wie zelf een padelracket heeft, mag dit meebrengen.