Yes... padel in Pelt!

Ook NTC krijgt vier padelbanen

Padel blijft boomen in Vlaanderen en de padelterreinen en –clubs schieten al geruime tijd als paasbloemen uit de grond. Ook Pelt wil deze trein niet missen! In de twee bloeiende Peltse tennisclubs – NTC en Metallic – worden telkens vier padelbanen aangelegd. Acht in totaal dus!

De courts van NTC zijn speelklaar rond 1 juli. De courts bij Metallic zullen snel volgen en in het najaar opengaan. In tussentijd zijn alle aangesloten padel-leden (of nieuwsgierigen!) van Metallic welkom bij NTC.

Wat is padel precies?
Het is eerst en vooral de snelst groeiende sport ter wéreld. Het is een racketsport met ingrediënten uit tennis en squash en de sport is toegankelijk voor àlle leeftijden. Technisch en tactisch vergt het een andere aanpak, maar padel is laagdrempelig, plezierig maar ook uitdagend voor sportievelingen van eender welk niveau!

Meer informatie over het lidmaatschap, padeltoernooien, -interclub en – lessen verneem je spoedig. Tot binnenkort, op de padelbaan?