Jammer, maar helaas

Interclub gaat niet door

Tennis Vlaanderen meldt dat de interclubcompetitie dit voorjaar helaas niet kan doorgaan.

🎾 Deze beslissing is gebaseerd op de publicatie van het recente ministerieel besluit en diverse contacten met hierbij betrokken overheden.

🎾 Op dit moment zijn er onvoldoende garanties om de interclubcompetities op 8 mei te kunnen starten. Pas op 11 mei is er een volgend overlegcomité gepland, waarbij de verschillende overheden zich zullen buigen over amateursport in het bijzonder.

🎾 Dit komt spijtig genoeg te laat om de interclub te laten doorgaan zoals voorzien. Alle interclubcompetities in het voorjaar, zowel tennis als padel, zowel jeugd als volwassenen, nationaal, intergewestelijk en gewestelijk worden daarom geannuleerd.