Van 1 tot 6 augustus

Schrijf je in voor de Goldcup '22

Van maandag 1 augustus tot zaterdag 6 augustus vindt het dubbeltoernooi voor senioren (Dames 50+ / Heren 55+) vindt overdag plaats van 10:00 uur tot 18:00 uur.

• Er kan ingeschreven worden voor: Heren dubbel - Dames dubbel - Gemengd dubbel
  • Per categorie worden 3 niveaus voorzien: 1= hoogste niveau / 2= midden niveau / 3= laagste niveau
  • De indeling in niveaus gebeurt door de wedstrijdleiding volgens “reële speelsterkte”.
  • Het inschrijvingsgeld bedraagt €12 voor één categorie en €20 voor twee categorieën.
  • De wedstrijden worden gespeeld volgens de algemene bepalingen van Tennis Vlaanderen.
  • Het tornooi is recreatief waardoor de uitslagen niet meetellen als officiële wedstrijden.
  • We spelen eerst in poules en daarna in tabellen/afvalschema.
  • Per poule gaan de eerste twee door naar de volgende ronde = tabel of afvalschema.
  • Elke wedstrijd wordt gespeeld om 2 gewonnen sets / eventueel 3de set = super tiebreak tot 10.
  • We voorzien elke dag een lekker hapje en op de finaledag voorzien we BBQ of een buffet!

Inschrijven kan tot zondag 18.07.2022

1. U kan een inschrijvingskaart invullen in het cafetaria van het clubhuis of bij de leden van de GOLDCUP organisatie.
  2. U kan een telefoontje doen naar de wedstrijdleiding. 0032468116422
  3. U kan ONLINE inschrijven via de website van “Toernooi.nl” Bij zoeken : GOLDCUP intypen

Als je nieuw bent op deze website moet er eerst een account aangemaakt worden. Je partner moet ook zelf inschrijven.

Via deze link kom je onmiddellijk in ons toernooi